Vår supporterklubb

Välkommen till vår supporterklubb! Vi följer GF Idrott på både hemmatävlingar och bortatävlingar – hela året runt.

Alla är välkomna! Vi har supportrar I alla åldrar. Vår yngsta medlem är tre månader och vår äldsta har kommit upp i den anrika åldern av 98 år. Många av våra medlemmar är med som individer, men lika många är medlemmar som familjer. Hos oss får alla plats.

Tävlingar

Vad gör vi? Vi följer med GF Idrott hela året runt och på alla tävlingar. När det är hemmatävling är vi med som publik, och vissa av oss är också funktionärer – detta gör oss till en supporterklubb med väldigt fin gemenskap. När det är borta-tävlingar använder vi vår supporterbuss och åker tillsamman och tittar på tävlingen. Ibland åker vi över dagen, men ibland har det också blivit en helgtur.

Vi gör det tillsammans

Det är många av oss supportrar som också idrottar själva. Vi möts för att träna inför lopp och hjälpa varandra vidare till ett hälsosamt liv. Det är alltid lättare att träna tillsammans, särskilt då våra fantastiska idrottare i GF Idrott kommer med tips och råd.

Vi träffas också för festkvällar, ett par gånger per termin har vi festkvällar då alla är välkomna. Vi äter gott och diskuterar GF Idrott och annat intressant. Våra högpresterande atleter brukar också vara med! De är goda förebilder, både för stora och små.

Vi gör också supporterdekaler och flaggor att ta med på tävlingarna. Vi träffas en kväll per termin för att utveckla supporterklubben och planera kommande evenemang.